[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Vastuunvapautus

Vastuuvapautus

Harjoittelu Treenikontti by Sipoon Syke -tiloissa ja tapahtumissa

Treenikontti by Sipoon Syke on toiminnallista harjoittelua jonka järjestäjä on Sipoon Syke Oy Ab.

Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab sitoutuu tarjoamaan mahdollisuuden harjoitteluun kyseisessä ulkoliikuntapaikassa ennalta ilmoitettujen aikataulujen puitteissa. Treenikontti by Sipoon Syke sitoutuu noudattamaan aikatauluja sääolosuhteiden puitteissa sekä pitämään huolen harjoitteluvälineiden kunnosta.

 

Asiakas sitoutuu maksamaan harjoitteluoikeudesta määrätyn summan sekä todistamaan henkilöllisyytensä aina tullessaan harjoittelemaan alueelle. Treenioikeus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu noudattamaan Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab sääntöjä ja ottamaan huomioon muut kanssatreenaajat.

 

Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab:n järjestämissä valmennustapahtumissa noudatetaan yhdessä sovittuja aikatauluja sekä valmentajan antamia ohjeita. Jos asiakas on estynyt tulemasta sairastumisen tai muun äkillisen esteen takia, tulee tästä ilmoittaa valmentajalle vähintään 24 tuntia ennen sovittua tapaamista tai ryhmäharjoitusta. Mikäli sairastuminen tapahtuu alle 24h sisällä tulee asiakkaan toimittaa tästä sairaslomatodistus valmentajalle. Muussa tapauksessa kerta katsotaan käytetyksi. Toistuvien peruutuksien tai sääntörikkeiden vuoksi Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab pidättää itsellään oikeuden evätä asiakkaalta oikeus varata paikkoja etukäteen ilman erillistä varoitusta.

Turvallisuus ja terveys

Osallistun toiminnalliseen harjoitteluun vapaaehtoisesti ja olen tietoinen harjoitteluun sisältyvistä riskeistä. Ilmoitan tällä lomakkeella, että vapautan järjestäjän ja sen edustajat kaikesta vastuusta minulle mahdollisista terveyteen tai vaarallisuuteen kohdistuvista vahingoista. Vastuuvapaus koskee itse toiminnallisen harjoittelun aikaa sekä mahdollisesti myöhemmin ilmeneviä vahinkoja, joiden syntyperuste sijoittuu mainittuun aikaan. Valmentaja pitää pääsääntöisesti huolen, että harjoittelu on turvallista ja liikkeet tehdään oikeaoppisesti. Valmennettavan tulee noudattaa valmentajan antamia ohjeita.

 

Valmennettava ymmärtää, että kaikessa harjoittelussa on omat riskinsä ja harjoittelu on jokaisen omalla vastuulla. Ymmärrän olevani itse vastuussa pitämään huolen omasta terveydentilastani ja ymmärrän kaikki harjoitteluun liittyvät riskit. Jos olen epävarma omasta terveydentilastani, olen velvollinen käymään lääkärin tai fysioterapeutin vastaanotolla ennen harjoittelun aloittamista. Asiakkaiden tulee huolehtia omista vakuutuksistaan itse.

 

Olen lukenut ja ymmärtänyt tämän vastuuvapautusasiakirjan kaikin osin. Ymmärrän jokaisen ehdon ja niiden tarkoituksen. Ymmärrän, että harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla, eikä Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab ole vastuussa mistään loukkaantumisista.

 

Harjoittelemalla Treenikontti by Sipoon Syke Oy Ab:llä hyväksyt tämän vastuuvapautusasiakirjan ja siinä mainitut ehdot.