[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

PIENRYHMÄT SYKE LOUNGESSA

 

UUTUUS!
YINJOOGA + SOINTUKYLPY (HUOM! KURSSI TÄYNNÄ)

Maanantai-illan kurssi tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiselle, itsen kuuntelulle, rauhoittumiselle, rentoutumiselle, mielen liikkeiden hiljentymiselle ja koko kehon hyvinpitelylle.

Kiireetön ja viipyilevä Yin-joogaharjoitus etenee keskushermostoa rauhoittavan hengitysharjoituksen kautta viipyileviin ja maadoittaviin, kehoa avaaviin ja mieltä rauhoittaviin Yin-asanoihin, päättyen lopulta äänimaljojen sointujen tahdittamaan kokonaisvaltaiseen loppurentoutukseen.

Tämä harjoitus on todellinen Yin Bliss.

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen.

Ohjaaja: Pia Närhi (RYT® 200 -opettaja, Seasonal Yin RYT® 300 -opiskelija, koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija)

Ryhmäkoko maksimi 6 henkilöä.

Maanantaisin kello 19:45-21:00
Syke Loungessa
Alkaen 13.8.2018
Kesto 3 kk
Hinta 75€/kk

NHS JOOGA – KURSSI ALKAA 5.9.2018

NHS on lempeä joogaharjoitus niskan, hartiaseudun ja selän alueen hyvinpitelemiseksi. Kurssin aikana pyritään kehoa kuuntelevalla ja lempeällä tavalla sekä lisäämään voimaa ja liikkuvuutta että vähentämään jännitystiloja niska-hartiaseudun sekä selän alueilla. Koska usein syyt niska-hartiaseudun ja selän alueen kiputiloihin löytyvät aivan muualta, kuin itse oireilevasta kohdasta, lähestymistapa niska-hartiaseudun ja selän hyvinpitelyyn on hyvin laaja-alainen. Harjoituksessa keskitytään pallean rentouttamiseen sekä keski- ja ylävartalon vastavaikuttajalihasten aktivoimiseen ja rentouttamiseen. Harjoitus tehdään pääosin selin- tai päinmakuulla, istuen tai konttausasennossa. Jokainen harjoitus alkaa hengitysharjoituksella ja päättyy rentoutukseen.

Ohjaaja: Pia Närhi (RYT® 200 -opettaja, Seasonal Yin RYT® 300 -opiskelija, koulutettu hieroja ja osteopatiaopiskelija)

Ryhmäkoko maksimi 6 henkilöä.

Keskiviikkoisin klo 17:30-18:30
Syke Lounge (Bubbiksentie 1)
Kurssin kesto 3 kk
Hinta 75€/kk

PILATES – KURSSI ALKAA 29.8.2018

Pilates vahvistaa, voimistaa, vetreyttää ja aktivoi tehokkaasti muutoin helposti uinuvat syvät lihakset. Sisäinen korsetti kiristyy kuin huomaamatta ja mielikin rauhoittuu tekemiseen keskittymällä.

Suositellaan alkeiskurssin käymistä (ei kuitenkaan pakollinen) – harjoitus saa ihan uuden tason ”powerhousen” löydyttyä.

Ryhmäkoko maksimi 5 henkilöä.

Pilates alkeiskurssi
Keskiviikkoisin klo 19:15-20:15
Syke Lounge (Bubbiksentie 1)
Kurssin kesto 3 kk
Hinta 75€/kk

Kurssilla perehdytään pilateksen perusteisiin ja harjoitellaan keskeisiä pilatesliikkeitä sekä -tekniikoita. Kurssi etenee progressiivisesti, mikä luo vahvan pohjan lajin jatkamiselle. Pienen ryhmäkokonsa ansiosta kurssilla on mahdollisuus saada yksilöllisempää ohjausta.

Sertifioitu pilatesohjaaja
Pauliina Nordman 

SLOW FLOW (SEURAAVA KURSSI ALKAA VASTA KEVÄÄLLÄ 2019)

Lempeä jooga joka yhdistää hengityksen ja liikkeen. Rauhassa, omassa tahdissa, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Sopii kaikille perusterveille, ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Kerrothan mahdollisista harjoitukseen vaikuttavista seikoista etukäteen, esim. jos olet raskaana.

Tämä tunti vahvistaa ja voimistaa kehoa, sekä lisää kehotuntemusta. Ei hyppyjä, päällä- tai käsillä seisontaa, vaan jalat tukevasti maassa, ainakin yksi kerrallaan!

Ohjaajana Pia Närhi
Ryhmäkoko maksimi 5 henkilöä.

Ilmoittautuminen ei vielä mahdollista!