[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Motionscentret Sipoon Syke

– sibbobornas egna motionscenter

Motionscentret Sipoon Syke


Hos oss får hela familjen röra på sig. Vår personal hjälper dig vare sig du behöver en puff för att börja motionera eller hjälp med att finslipa träningstekniken.

Vår välutrustade konditionssal samt mångsidiga gruppträningskalender håller såväl små som stora i rörelse. För de yngsta i familjen erbjuder vi mamma-barn gymnastik, redskapsbana och sagoyoga. För de lite äldre erbjuder vi egna timmar som är planerade för den åldersgruppen. Fokus för äldre (65+) ligger i utveckling av koordination, balans, muskelstyrka och förstås trevlig samvaro.

Öppethållningstiderna är planerade för just dig som tycker om att träna både tidigt på morgonen eller sent på kvällen, just före midnatt. Med vårt nyckelarmband kan du träna från 04:00 till klockan 24:00 alla dagar i veckan.

Som tillägg till de ledda gruppträningstimmarna erbjuder vi även virtuella timmar. De är väldigt omtyckta av dem som jobbar skiftesjobb och binder dig inte till några tidtabeller. Från en skärm kan du lägga på din virtuella cykeltur och utveckla konditionen till en helt ny nivå!

I Syke Lounge, som befinner sig på Bubbisvägen 1, kan man njuta av lugn och ro och t.ex. skämma bort sig med en skön massage. I Syke Lounge erbjuder vi även smågruppsträningar där Du ligger även mer i fokus och får på såvis mer personlig vägledning för att uppnå dina personliga mål. Mer info om Syke Lounge hittar du här.

Livet är fullt av överraskningar och det förstår vi på Sipoon Syke. Därför tvingar vi inte någon att binda sig för ett eller två år framåt.

Vi erbjuder ett mångsidigt gym med Gym80 samt Matrix -utrustning.
Hos oss hittar du bland annan:
– löpmattor, konditionscyklar, crosstrainers, en trappmaskin och roddmaskiner
– hävstångsmaskiner för de som vill träna lite hårdare
– maskiner med viktplattor som passar bra även för nybörjare
– för funktionell träning har vi ett brett utbud av fria vikter, stänger, bollar och en Iron Qube. Läs mer om Iron Qube här.

Motions- och gymcentret Sipoon Syke är mer än bara ett gym. Pulsen skall stiga men även sjunka.
Välkomna och bekanta er med vårt unika koncept.

Anmäl dig till vår postlista för att hållas uppdaterad om kommande evenemang!


Följ oss även på vår Facebook-sida
www.facebook.com/sipoonsyke