[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

PIENRYHMÄVALMENNUKSET

 

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia.

Kursseilla keskitytään tavoitteelliseen harjoitteluun jossa ohjaajana toimii ammattitaitoinen ja koulutettu Personal Trainer.

Osallistuaksesi pienryhmävalmennuksiin sinulla ei tarvitse olla Sipoon Sykkeen jäsenyyttä.


Ilmoittautumiset pienryhmävalmennuksiin ovat sitovia! Valmennukseen ilmoittaudutaan klikkaamalla kurssin allaolevaa painiketta!

Ilmoittautuminen seuraaviin syksyllä 2019 alkaviin pienryhmävalmennuksiin ilmoitetaan täällä.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Kaipaatko energiaa elämääsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointia? Jos olet kyllästynyt painon kanssa kamppailuun ja liikunta innostuksen lopahtamiseen, niin tämä ryhmä on sinua varten.

Tämän valmennuksen tavoitteena ei ole tarjota pika-apua painonpudotukseen, vaan parantaa elämäntapojasi pala palalta, jotta ehdit omaksua uudet tavat omaan arkeesi ja muutoksista tulee pysyviä.

IRON QUBE

Tarvitsetko motivaatiota treenaamiseen?
Haluatko viedä treenisi ihan uudelle tasolle?
Supersuosittu vauhdikas toiminnallisen harjoittelun pienryhmävalmennus Iron Qube ei todellakaan jätä kylmäksi!

Jokaisella ryhmään osallistuneella on kuntotestien tuloksen parantuneet – nyt on sinun vuorosi treenata itsesi huippukuntoon!

KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kuntosali paikkana jo vieraalta, kun ei tiedä mitä niillä kaikilla laitteilla tulisi oikein tehdä ja miten niitä käytetään?

Suositussa valmennuksessamme kerrytät samanaikaisesti parempaa kuntoa- sekä tietoasi salilla treenaamisesta. Opit nousujohteisen harjoittelun perusteet, oikeat suoritustekniikat ja vältät treenimotivaation hiipumisen!

RYHTI

Kärsitkö niska-hartiaseudun kivuista ja päänsäryistä?
Jomottaako alaselkää?

Lähde Personal trainerimme Markus Kolisen matkaan ryhti-valmennukseen.

Valmennuksessa keskitytään ryhdin kannalta olennaisimpien lihasten vahvistamiseen, – sekä liikkuvuuden ja koordinaation parantamiseen.

LAJIA TUKEVA HARJOITTELU; GOLF

Nimensä mukaisesti lajin harrastajille.

Valmentajana toimii lajin parissa yli 40 vuotta toiminut personal trainer Markus Kolinen.

Valmennuksessa keskitytään lajille ominaisten keskivartalon koordinaation – ja voimatasapainon parantamiseen.

LEUANVETO

Onko tavoitteesi vetää yksi leuka?

Jos on, hyvä niin, mutta ei jätetä tavoitteeksi vain sitä yhtä leukaa. Kun se on tehty, aletaan kerryttää toistoja. Leuanvetotreenit sovitetaan muuhun treenaamiseen, jota sinun ei tarvitse jättää pois. Harjoittelemme leuanvetoa ryhmässä kerran viikossa ja lisäksi on yksi leuanvetoihin painottuva omatoiminen treeni.

FIGHT CLUB

Haluatko treenata kovaa ja nousujohteisesti?

Vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, vedä leukoja, punnerra ym. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy! Treenit ovat nousujohteisia, kehität liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja voimaa. Yhdessä treenaaminen tuo treeneihin hyvää fiilistä ja saa sinut ylittämään itsesi! Sivutuotteena saat vahvemman ja kiinteämmän vartalon.

GOLDEN YEARS

Syksyllä starttaa uusi kuuden tapaamiskerran ryhmä, joka keskittyy ikääntyneiden toimintakyvyn ja kunnon parantamiseen. 

Tule mukaan tähän matalan kynnyksen liikuntaryhmään. Viikottaisissa treeneissä teemme niin voima, liikkuvuus kuin tasapainoharjoituksia, jokaisella sopivalla tasolla.