[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

RYHMÄLIIKUNTA

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen ryhmäliikuntaohjelmiston. Mikäli haluat vaikuttaa tuntitarjontaamme, ystävällisesti lähetä meille palautetta ja kerro toiveesi, info@sipoonsyke.fi.

Ryhmäliikuntasali ja spinningsali ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä mikäli tiloissa ei ole ohjattuja tunteja.

Spinningsalissa on myös käytössä virtuaalitunteja jotka kuka tahansa voi omatoimisesti käynnistää juuri silloin kuin itselle sopii parhaiten.

HUOM! Yritys- ja yksityistunnit eivät välttämättä näy varausjärjestelmässä!

Varausjärjestelmään tästä!

Varausjärjestelmän toimintaohjeet:

– Voidaksesi varata varausjärjestelmästä paikan tunnille, tulee sinun ensin luoda itsellesi käyttäjätunnus (vain jäsenet ja sarjakorttilaiset voivat luoda käyttäjätunnukset – uusi käyttäjä/unohtunut salasana)
– Tunnit ovat toistaiseksi varattavissa 14 päivää etukäteen.
– Varattu paikka tulee lunastaa viimeistään 10 min ennen tunnin alkua, tämän jälkeen paikka vapautuu järjestelmässä.
– Varausjärjestelmän kautta vain osa (80%) paikoista ovat varattavissa ja muut (20%) vain kosketusnäytöltä asiakaspalvelutiskiltä aikaisintaan 3 tuntia ennen tunnin alkua.
– Varatun tunnin voi itse perua omien varauksien kautta, tämä tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Peruutukset ei onnistu sähköpostitse!
– Saapumatta jätetyistä varauksista tulee merkintä ja jos merkintöjä on yli 3 kpl kuukauden aikana varausoikeus evätään. Uudelleen aktivoimiseksi ota yhteys asiakaspalveluun.

JONO/VARASIJA

Ilmoittaudu jonosijalle – Ilmoitus vapautuneesta paikasta tulee sähköpostiin (muista tarkistaa myös roskapostikansio). Muista perua jonosi mikäli sinulle tulee este jotta jonopaikka ei turhaan vapaudu sinulle. Peruutus tehtävä vähintään 4 tuntia ennen tunnin alkua.
Jonojärjestelmä sulkeutuu kun tunnin alkuun on alle 4 tuntia. Tämän jälkeen mahdolliset peruutukset eivät jaeta jonosijan mukaan vaan vapautuvat varausjärjestelmään. Mikäli et ole saanut jonopaikkaa voit tämän jälkeen varata paikan normaalisti varausjärjestelmän kautta.

Huomatkaa kuitenkin että nettivarauspaikat ovat vain 80% tunnin paikoista. Voit siis ilmoittautua myös paikan päällä!