[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Seuraava ryhmä alkaa 5.9.2019 klo 18:15.

KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kuntosali paikkana jo vieraalta, kun ei tiedä mitä niillä kaikilla laitteilla tulisi oikein tehdä ja miten niitä käytetään? Jokainen meistä on joskus ollut samassa tilanteessa, mutta nyt kynnys aloittaa on tehty erityisen helpoksi.

Ilmoittaudu mukaan Kuntosaliharjoittelun ABC -pienryhmävalmennukseen!

Suositussa valmennuksessamme kerrytät samanaikaisesti parempaa kuntoa- sekä tietoasi salilla treenaamisesta. Opit nousujohteisen harjoittelun perusteet, oikeat suoritustekniikat ja vältät treenimotivaation hiipumisen!

Valmennus sisältää:

– Lihaskuntotestit valmennuksen alussa ja lopussa

– Viikoittaiset tapaamiset

– Kehittävän kuntosaliohjelman omatoimiseen harjoitteluun

– Valmentajan ja ryhmän tuen suljetussa Facebook/WhatsApp -ryhmässä.

Ryhmän valmentaja toimii Liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer Palma. Olen aloittanut liikunta-alalla työskentelyn 2007 kouluttautumalla kuntosaliohjaajaksi ja edelleen kuntosaliharjoittelu ja sen ohjaaminen on itselle antoisinta. Parasta työssäni on saada sytytettyä ihmisille se kipinä kuntosaliharjoitteluun ja nähdä treenien jatkuvan omatoimisesti valmennuksen jälkeenkin.

Kurssin kesto 3kk

Hinta 89 € / kk

Ryhmä kokoontuu Torstaisin klo 18:15 5.9.2019 alkaen.