[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Lauantaina 4.5 polkaistiin kesäkausi käyntiin Kick-off tapahtumassa! 🤩 Kivasti kävi jengiä paikalla ja siitä iso kiitos kaikille kävijöille!
Mikäli et kerennyt hyödyntämään Kick-off tarjousta ”Liittymismaksu 0€” niin voit tänään vielä ostaa jäsenyyden verkossa tarjoushintaan. 💪🏻

Hyödynnä tarjous tästä!

Aamupäivä alkoi uutuus tunnin ”Syke S.W.E.A.T” lanseerauksella täydelle jumppasalille! 💎
Tunti on hauska ja hikinen step-tunti jossa alussa on riittävän helppoja askelsarjoja laudalle. Tästä tulikin tunnin jälkeen asiakkaalta palaute että olivat tosiaan riittävän helppoja askelsarjoja.
Lopputunnista lautaa käytetään sykettä nostavissa hiit-sarjoissa, joissa mukana myös lihaskuntoliikkeitä. Lihaskuntoliikkeet tehdään pääsääntöisesti oman kehon painolla ja jonkun verran myös pienvälineitä hyödyntäen.
– Todella kiva ja hauska tunti vaikka kunto ei ehkä ole vielä se paras mahdollinen.
– Hikinen mutta tehokas! Ehdottomasti tulen uudestaan!

✅ Syke S.W.E.A.T tunnit seuraavasti:
Tiistaisin klo 9:00
Torstaisin klo 19:10
Lauantaisin klo 11:00 (joka toinen lauantai)

Kuntovalmentaja Ilkka Repo antoi vastauksia asiakkaiden kysymyksiin liittyen toiminnalliseen harjoitteluun ja millaista se tulee olemaan Treenikontissa!


Lyhyen luennon jälkeen päästiin myös tositoimiin! 🔥
Osallistujat pääsivät tekemään EMOM9, eli 9 minuutin tehokas kokovartalotreeni, jossa jokaista minuuttia kohden piti suorittaa tietty toistomäärä yhtä liikettä. Mitä nopeammin suoritti, sitä enemmän jäi aikaa palautumiseen! 💪🏻🏋🏻‍♂️

Kohta aukeaa muuten ilmoittautuminen Ilkan, tämän kiveä kovemman valmentajan, alkeiskurssille. Seuraa siis tiedotusta! #treenikontti

Mikäli treenikontti on mennyt sinulta kokonaan ohi niin tässä lyhyt kertaus.
Treenikontti on rakennettu vanhasta merikontista jonka sisältä löytyy vaikka ja mitä toiminnalliseen harjoittelua varten.


Treenikontti on ulkosali ja treenikontin sisältä löytyy kaikki tarpeellinen välineistö, joka treenin ajaksi siirretään ulos. Ulkopuolella, kiinni treenikontissa, tulee olemaan räkit jossa voit viedä toiminnallisen harjoittelun täysin uudelle tasolle!
Kontista löytyy muun muassa;
✅Tankoja (20kg, 15kg, 7,5kg) ja levypainoja
✅Hex Käsipainoja
✅Heittopalloja ja Kahvakuulia
✅Hyppybokseja
✅Vaakapenkkejä
✅Puurenkaita
✅Köysiä
✅Kello (Rogue)
…ja vielä paljon muuta! Kesän treenit on pelastettu!

Treenikontti aukeaa 19.5.2019 ja kausikorttien ennakkomyynti on nyt käynnissä! Sipoon Sykkeen jäsenille kausikortti edullisempaan hintaan – joten nyt kannattaa toimia!
Ennakkotarjous BRONZE 99€ on voimassa vain 5.5.2019 asti! (Sipoon Syke jäsenet hinta 79€)

Hyödynnä ennakkotarjous!