[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Jo on hetki vierähtänyt siitä kun Ossi Nikula Easyway Finland Oy:stä kävi meillä viimeksi mittaamassa asiakkaidemme kehonkoostumusta. Seuraava mittaustapahtuma onkin jo nurkan takana, eli perjantaina 17.5 kello 10:00 alkaen!

Tapahtuma on avoin kaikille joten hei, vaikka et vielä olisikaan jäsenenä Sipoon Sykkeessä olet lämpimästi tervetullut mittaukseen! Ovet ovat avoinna koko päivän.

InBody770-mittaus sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita kehon koostumuksensa tilasta sekä kehityssuunnasta. Mittauksen jälkeen Ossi antaa henkilökohtaisen palautteen ja tulosraportin saa tulostettuna mukaansa.

Sijainti: Sipoon Syke, Iso Kylätie 31, 04130 Sipoo
Ajankohta: Perjantai 17.5. kello 10:00-19:00
Hinta: 25€ ja maksu Ossille joko kortilla tai käteisellä

Mittauksen jälkeen saat tulsotetun raportin jonka tuloksia käydään henkilökohtaisesti läpi Ossin kanssa.

 

Mikä InBody-mittaus?

 InBody770 on tarkka kehon koostumusta mittaava järjestelmä. Mittaus perustuu bioimpedanssiin. Hieman yksinkertaistettuna, laite mittaa aikaa jonka tietty sähkötaajuus viettää tietyllä reitillä asiakkaan kehossa. Mittauksessa käytämme useita taajuuksia sekä varioimme kaikki reittivaihtoehdot useaan otteeseen.

 Mittaus määrittelee mm asiakkaan lihasmassan, erittelee lihaksiston (jalat, keskivartalo, kädet), mittaa sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan, rasvaprosentin, luumassan sekä nesteet.

– Kehonkoostumusmittareita on tutkittu mm suomalaisisssa yliopistotutkimuksissa. Toistettavuuden tarkkuuteen liittyvä virhemarginaali on näissä tutkimuksissa määritelty InBody770-mittarin osalta alle yhteen prosenttiin. Eli kyseessä on varsin tarkka ja toimiva työkalu asiakkaan tuloskehityksen seurannassa, sanoo Ossi.

 Valmistautumisohjeena olemme käyttäneet viime vuodet mahdollisimman helposti vakioitavaa mallia. Eli ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Raskasta ateriointia voisi välttää reilun tunnin ennen testiin osallistumista. Raskas liikunta mielellään vasta mittauksen jälkeen.

 

Yrityksestä

Easyway Finland Oy tuottaa InBody-770-mittauksia koko maan kattavasti! InBody-770 on markkinoiden uusin sekä tarkin InBody-mittausjärjestelmä.

Ossi Nikula on perustanut Easyway Finland Oy:n 13 vuotta sitten, elänyt ja hengittänyt asiakkaiden tuloskehitystä koko maan kattavasta ja suorittanut jo pitkälti yli 100 000 kartoitusta.

Asiantuntijoidemme tehtäviin kuuluu laadukkaan testauksen lisäksi asiakkaiden erityistarpeiden tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden suosittelu.

– Pidän kovasti työstäni, autan ja konsultoin asiakasta. Sykkeellä viihdyn hyvin niin työn kuin vapaa-ajan treenienkin puolesta aina kun se suinkin vain on kiireiseen työviikkoon sovitettavissa! Nähdään mittarilla!